full
color
#666666
https://bogroned.nl/wordpress/wp-content/themes/smartbox-installable/
https://bogroned.nl/wordpress/
#5b4a42
style3

bergWie zijn wij

BoGroNed is een jong handelsbedrijf met vele jaren ervaring in de weg- en waterbouwbranche. BoGroNed is een landelijk opererend bedrijf met veel uitvalswegen in Nederland, België en Duitsland. Onze kracht ligt dan ook dat wij gebruik kunnen maken van diverse terreinen, zodat wij snel en effectief kunnen schakelen naar de wensen van de klant.

Doordat wij gebruik kunnen maken van diverse terreinen beschikken wij over meerdere voorraden, is er een hoge service richting de klant, kunnen wij scherp concurreren en een leveringsbetrouwbaarheid bieden.

BoGroNed opereert in meerdere segmenten in de grondstoffenhandel. U moet hierbij denken aan weg- en waterbouw, spoorbouw, inkopen van puin van de nog te slopen gebouwen. Meedenken met de opdrachtgever in het effectief slopen van een pand, kantoorgebouwen en/of kerken, het breken van puin op locatie en het afzetten van dit gebroken puin. Tevens kunnen wij teerhoudend (verontreinigd) asfalt afvoeren. Doordat wij beschikken over meerdere terreinen door Nederland, België en Duitsland kunnen wij snel opererend optreden. Niets is ons te veel.

 

Onze Algemene voorwaarden kunt hier vinden.

berg_grijsProducten

De producten van BoGroNed bieden een breed assortiment van bouwgrondstoffen. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, zoals menggranulaat, hydraulisch menggranulaat, betongranulaat, tuingrond, bomengrond, bomengrond 500, bomenzand, bomengrond met lava 16-32/60-120.

Tevens leveren wij ophoogmaterialen voor oeverbescherming. Al deze producten voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. We leveren de materialen dan ook met de benodigde certificaten zoals KOMO-certificaat, Besluit Bodemkwaliteit of KIWA.

Tevens kunnen wij concurrerend optreden met het meedenken van de opdrachtgever in een eindfase van een bepaald werk door eventuele alternatieve producten te kunnen aanbieden. Ook kunnen wij een adviserende rol betekenen hoe een product voor welke toepassing gebruikt moet worden. Wij zullen dan ook met de opdrachtgever meedenken over wat dan de beste oplossing kan zijn.

Ophoogmateriaal, funderingsmateriaal, recyclingmateriaal, verhardingsmateriaal en puinbreken

default
Loading posts...
link_magnifier
#5C5C5C
on
fadeInDown
loading
#5C5C5C
off