full
color
#666666
https://bogroned.nl/wordpress/wp-content/themes/smartbox-installable/
https://bogroned.nl/wordpress/
#5b4a42
style3

Ons bedrijf richt zich op een aantal producten, namelijk: menggranulaat, asfalt en zand. BoGroNed B.V. beschikt over het productcertificaat BSB BRL 2506, welke alleen op basis van zeer strenge milieu hygiënische en technische specificaties wordt dit keurmerk toegekend.

 

De specificaties worden blijvend gecontroleerd en gegarandeerd. U bent binnen ons bedrijf dus verzekerd van 100% milieu verantwoorde processen.
Daarbij is het mogelijk om met specifieke wensen contact op te nemen om te kijken wat onze mogelijkheden zijn.

Menggranulaat
Hydraulisch verwerkt menggranulaat (0/45)

menggranulaat product

 

 

Menggranulaat is een mengsel van gebroken bakstenen en betonpuin. Het wordt veel gebruikt in de wegenbouw voor verharding van tijdelijke wegen, bouwwegen of als fundering onder asfaltwegen. Het materiaal heeft een hoge constructieve waarde. Een bijkomend voordeel van menggranulaten is dat het spoorvorming vermindert.

Hydraulisch menggranulaat (0/45) is een vorm van een menggranulaat waar een stabilisator is toegevoegd. De stabilisator komt voort uit de volgende producten: hoogovenslak, LD-staalslak, elektro-ovenslak of een mengsel hiervan.

Naast menggranulaat en hydraulisch menggranulaat kunt u bij ons ook terecht voor betongranulaat en speciale fracties.

Asfalt
Gebroken asfalt (0/31,5)

asfalt gebroken

 

 

Asfalt is een materiaal dat wordt samengesteld uit het mineraal aggregaat en bitumen en wordt onder andere toegepast in de weg- en waterbouw als wegverhardingsmateriaal. Voor verschillende toepassingen zijn verschillende mengsels mogelijk. Er wordt onderscheid gemaakt tussen onder-, tussen-, of toplagen. De onderlagen verzorgen de krachtoverdracht op de ondergrond. De toplaag heeft als belangrijkste functie het leveren van de juiste rijeigenschappen. Hierbij kunt u denken aan vlakheid, stroefheid, zichtbaarheid en waterafvoer.

De grondstoffen van asfalt, steen en bitumen, veranderen niet tijdens de productie en het gebruik. Dit maakt asfalt volledig herbruikbaar. De samenstelling en eigenschappen zijn te veranderen door het toevoegen van nieuwe grondstoffen.

Asfalt is het enige product dat voor 100% herbruikbaar is. Dit sluit aan bij de milieuverantwoorde visie van BoGroNed B.V.

Zand
Wij beschikken over schoon zand

zand

default
Loading posts...
link_magnifier
#5C5C5C
on
fadeInDown
loading
#5C5C5C
off