full
color
#666666
https://bogroned.nl/wordpress/wp-content/themes/smartbox-installable/
https://bogroned.nl/wordpress/
#5b4a42
style3

BoGroNed is een jong handelsbedrijf met de vele jaren ervaring in de weg- en waterbouw branche. BoGroNed is een landelijk opererend bedrijf met veel uitvalswegen in heel Nederland, België en Duitsland. Onze kracht ligt dan ook dat wij gebruik kunnen maken van diverse terreinen zodat wij snel en effectief kunnen schakelen naar de wensen van de klant. Doordat wij gebruik kunnen maken van diverse terreinen beschikken wij over meerdere voorraden, is er een hoge service richting de klant, kunnen wij scherp concurreren en een leveringsbetrouwbaarheid bieden.

 

BoGroNed opereert in meerdere segmenten in de grondstoffenhandel. U moet hierbij denken aan weg- en waterbouw, spoorbouw, inkopen van puin van de nog te slopen gebouwen. Meedenken met de opdrachtgever in het effectief slopen van een pand, kantoorgebouwen en/of kerken, het breken van puin op locatie en het afzetten van deze gebroken puin. Tevens kunnen wij voor teerhoudend (verontreinigd) asfalt afvoeren. Doordat wij beschikken over meerdere terreinen door Nederland, België en Duitsland kunnen wij snel opererend optreden. Niets is ons teveel.

 

Kwaliteit, Arbo-normen en Milieu

BoGroNed streeft voor haar producten naar de hoogst mogelijke kwaliteit en verwacht van al haar toeleveranciers dat alle Arbo-normen en milieuvoorschriften stipt worden nageleefd.
Al onze producten worden onder certificaat geleverd. Dit certificaat garandeert dat het product aan kwalitatief hoogwaardige eisen voldoet. Bovendien worden de granulaten regelmatig gecontroleerd en gecertificeerd door externe laboratoria. Certificaten zijn op afroep beschikbaar.

default
Loading posts...
link_magnifier
#5C5C5C
on
fadeInDown
loading
#5C5C5C
off